Het Flanders Film Festival profileert zich als een internationaal filmfestival op Vlaamse bodem waar filmbeleving, een kwalitatieve programmatie en gemeenschapsvorming centraal staan!

In 2019 zal Razor Reel je voor een twaalfde keer verrassen met een reeks nieuwe en oudere films binnen het fantastische genre. Filmmakers die mee stonden aan de wieg van een nieuwe beweging, filmmakers die klaar staan om het roer over nemen, dit alles en meer is de basis voor het Razor Reel Flanders Film Festival.

Editie 12 van het Razor Reel Flanders Film Festival vindt plaats van donderdag 24 oktober tot en met dinsdag 29 oktober 2019 in het St. Lodewijkscollege (Magdalenastraat 30, 8200 Brugge). Gedurende deze zes dagen zal het Flanders Film Festival een kwalitatieve en gevarieerde selectie van de beste nationale en internationale genrefilms (fantasy, thrillers, actiefilms, komedies, animatiefilms, horrorfilms,…) presenteren en dit in een unieke, intieme en gezellige sfeer! Tevens verwelkomen we zoals vanouds internationale filmgasten en organiseren we informatieve lezingen, workshops en conferenties die de kennis van de bezoeker verrijken. Razor Reel staat garant voor het ontsluiten van films, niet alleen door de vertoning ervan maar vooral ook door de informatieve zijde die het festival biedt.

Het Flanders Film Festival profileert zich als een internationaal filmfestival op Vlaamse bodem waar filmbeleving, een kwalitatieve programmatie en gemeenschapsvorming centraal staan. Het Razor Reel Flanders Film Festival, is nog steeds het enige Vlaamse genrefestival en is tevens lid van de European Federation Of Fantastic Film Festivals.

Tickets kun je ik vak kopen via www.ticketgang.be en voor een abonnement ben je 75 euro kwijt voor de ganse periode.

Te storten op IBAN BE69 7380 2418 7778 met vermelding van je naam + ABO17 +mailadres als je graag een bevestiging wil.

Geef een reactie