Festival

Het Flanders Film Festival profileert zich als een internationaal filmfestival op Vlaamse bodem waar filmbeleving, een kwalitatieve programmatie en gemeenschapsvorming centraal staan!

Voor een negende keer kleurt Razor Reel de novembermaand met een reeks nieuwe en oudere films binnen het fantastische genre. Filmmakers die mee stonden aan de wieg van een nieuwe beweging, filmmakers die klaar staan om het roer over nemen, dit alles en meer is de basis voor het Razor Reel Flanders Film Festival.

Voor editie 9 geven we 100% de kans aan de festivalgangers door enerzijds evenveel films op minder dagen te zetten, maar ook door ons volledig te concentreren op 1 zaal. De fantastische Cinema Liberty, de oudste zaal van Brugge, staat niet alleen garant voor een superieure filmbelevenis, maar is na acht edities ook ons film(t)huis geworden.

Editie 9 van het Razor Reel Flanders Film Festival vindt plaats van donderdag 10 tot en met dinsdag 15 november 2016 in de Cinema Liberty. Gedurende deze zes dagen zal het Flanders Film Festival een kwalitatieve en gevarieerde selectie van de beste nationale en internationale genrefilms (fantasy, thrillers, actiefilms, komedies, animatiefilms, horrorfilms,…) presenteren en dit in een unieke, intieme en gezellige sfeer! Tevens verwelkomen we zoals vanouds internationale filmgasten en organiseren we informatieve lezingen, workshops en conferenties die de kennis van de bezoeker verrijken. Razor Reel staat garant voor het ontsluiten van films, niet alleen door de vertoning ervan maar vooral ook door de informatieve zijde die het festival biedt.

Het Flanders Film Festival profileert zich als een internationaal filmfestival op Vlaamse bodem waar filmbeleving, een kwalitatieve programmatie en gemeenschapsvorming centraal staan. Het Razor Reel Flanders Film Festival, is nog steeds het enige Vlaamse genrefestival en is tevens lid van de European Federation Of Fantastic Film Festivals.