Het Flanders Film Festival profileert zich als een internationaal filmfestival op Vlaamse bodem waar filmbeleving, een kwalitatieve programmatie en gemeenschapsvorming centraal staan!

In 2021 zal Razor Reel je voor een 14de keer verrassen met een reeks nieuwe en oudere films binnen het fantastische genre. Filmmakers die mee stonden aan de wieg van een nieuwe beweging, filmmakers die klaar staan om het roer over nemen, dit alles en meer is de basis voor het Razor Reel Flanders Film Festival.

Editie 14 van het Razor Reel Flanders Film Festival vindt plaats van donderdag 28 oktober tot en met zaterdag 6 november 2021 in het St. Lodewijkscollege (Magdalenastraat 30, 8200 Brugge). Gedurende deze zes dagen zal het Flanders Film Festival een kwalitatieve en gevarieerde selectie van de beste nationale en internationale genrefilms (fantasy, thrillers, actiefilms, komedies, animatiefilms, horrorfilms,…) presenteren en dit in een unieke, intieme en gezellige sfeer! Tevens verwelkomen we zoals vanouds internationale filmgasten en organiseren we informatieve lezingen, workshops en conferenties die de kennis van de bezoeker verrijken. Razor Reel staat garant voor het ontsluiten van films, niet alleen door de vertoning ervan maar vooral ook door de informatieve zijde die het festival biedt.

Het Flanders Film Festival profileert zich als een internationaal filmfestival op Vlaamse bodem waar filmbeleving, een kwalitatieve programmatie en gemeenschapsvorming centraal staan. Het Razor Reel Flanders Film Festival, is nog steeds het enige Vlaamse genrefestival en is tevens lid van de European Federation Of Fantastic Film Festivals.

Tickets kun je ik kopen via http://www.ticketgang.be en voor een abonnement ben je 75 euro kwijt voor de ganse periode.

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Comments

 1. Valentine Nyssen 30 augustus 2019

  Beste, als GROTE fan van de films van Rob Zombie, vroeg ik me af of zn nieuwe film "3 from hell" zal te zien zijn. Ik vrees dat deze hier niet in de zalen zal komen.... Fingers crossed!!

  1. razorreeltechnisch 5 oktober 2019

   Helaas staat hij niet op ons programma, maar we programmeren wel veel andere topfilms hoor ;-)

 2. Kurt Debaillie 12 oktober 2019

  Het is nog altijd heel onduidelijk aangegeven op deze site dat er een abonnementsformule bestaat. Deze aparte pagina in hele kleine lettertjes. Verre van uitnodigend. Wie geen weet heeft dat abonnementen bestaan, zal dit niet vinden. Waarom wordt er eens geen duidelijke pagina gemaakt met alle toegangsprijzen ?

  1. razorreeltechnisch 14 oktober 2019

   Kurt, merci voor de tip. We hebben nu een aparte ticketpagina toegevoegd.

 3. Koen Vanassche 6 oktober 2021

  Hoi, De films die zullen spelen zijn te zien, volgt er nog een programma met wanneer die juist spelen? Grtn