Vrijdag 25/10 – 19u15: Ingeblikt


Ingeblikt podcast is een podcast waar Bo en Yasin elke week iemand uit de entertainmentindustrie uitnodigen om over hun carrière en filmsmaak te babbelen. De ingeblikt topics gaan van onmisbare klassiekers tot de obscuurste hoekjes van de filmwereld.

Ingeblikt podcast


Zaterdag 26/10 – 19u15: Kuleshov


Kuleshov heeft zijn thuis op de Gentse stadsradio Urgent.fm maar reist graag af naar Brugge voor een live show op RRFFF. Elke zaterdag van twaalf tot twee uur gidst het filmprogramma zijn luisteraars doorheen een breed en eigenzinnig bioscoopaanbod in en rond Gent. Het wisselt recensies af met agendatips, festivalverslagen en vooruitblikken, interviews, scores en soundtracks, en specials, aangevuld met muziekmixen. Vaste rubrieken peilen dieper naar cinema, golvend tussen arthouse en mainstream, canon en cult, experiment en exploitatie, klassiekers en recent werk, van de zalen naar de huiskamer. Het programma is genoemd naar het Koelesjov-effect, als psychologisch fenomeen een van de grondbeginselen van montage en zo ook film.

https://www.mixcloud.com/kuleshov/


Zondag 27/10 – 19u15: Klokslag 12


Klokslag 12 staat gelijk aan veel gezever over horrorfilms, veel geroep en veel gelach.
Jordi, Dennie en Lorenz deepdiven iedere week doorheen wat horrorfilms, maken top 10 lijstjes en vertellen waarom jullie als luisteraar bepaalde horrorfilms wel of niet moeten zien.

https://soundcloud.com/klokslag12


Maandag 28/10 – 19u15: The Nightbreed


Uit de krochten van de Brugse ondergrond verschijnen twee West-Vlaamse broeders in bloed aan het oppervlak. Gewapend met harde feiten, zwarte humor en een onverwoestbare passie voor het genre nestelen ze zich wekelijks achter hun micro’s, klaar om hun boodschap te verspreiden. Hun missie? Horror terug hoogtij laten vieren en de vele facetten en vertakkingen van het genre de eer aandoen die het verdient! The Nightbreed, nachtgebroed(ers) tot de dood!

https://soundcloud.com/thenightbreedpodcast