Synopsis

Zo’n zestien jaar nadat hij zijn eerste kortfilm uitbracht, staat Aaron Fradkin hoog op het verlanglijstje van menig genrefestival. Met Val scoort hij niet enkel hoge open op gebied van stijl, kleur en fotografie; er komt inhoudelijk ook veel humor en mysterie in aan bod. Dat resulteert in een bij momenten zeer funky/kinky film die soms evengoed wat cheesy wordt. Een uiterst interessante mix van ingrediënten die volgens ons een zeer leuke film geworden is.

Fin is een derderangs crimineel die erin slaagde zijn baas om te leggen. De politie is met man en macht op zoek naar hem, gezien het slachtoffer een goede vriend was van de rechercheurs – vooral met zijn portefeuille dan. Om te ontsnappen aan de dienaars van de wet, gaat Fin schuilen in het huis van een alleenstaande dame. Zij blijkt een luxeprostituee te zijn die haar mannetje kan staan, maar niet alles is wat het lijkt…

Fin, a third rate criminal who nonetheless succeeded in offing his boss, is on the run for overzealous cops. Probably due to the fact that his boss provided the police force with more money than Fin ever would amount. To escape from the strong arm of the law he decides to take shelter in what seems to be the perfect location. The house of a single lady. Unfortunately for Fin this lady is a high class escort that has quite a few tricks up her sleeve.

Ticket kopen

Video & Photo

1 videos

Showtime

Select a cinema

  • Sint-Lodewijkscollege – ZAAL 1