Synopsis

Een jongedame krijgt de kans om te gaan werken bij een rijke familie als hulpje, nu de vorige meid daar plots haar plaats verlaten heeft. Zonder zich veel vragen te stellen gaat ze in op het aanbod en komt zo terecht in het nogal excentrieke huishouden van een veel te rijk parlementslid, diens twee verwende zonen en een vrouw die zich stierlijk verveelt. Op haar eerste dag moet ze al meteen starten met de voorbereidingen van een feestje, dat uiteindelijk uitmondt in een orgie van bloed en geweld.

Volledig in het Welsh gefilmd en gebaseerd op een lokale legende laat deze film ons kennismaken met twee voor ons onbekende werelden. Enerzijds het excentrieke rijkeluisleven van de familie en hun vrienden, daartegenover het povere leven van de huisknechten dat gevoed wordt met vernedering en sleur. Regisseur Lee Haven Jones legde zich in het verleden vooral toe op televisieseries, maar in deze wondermooie horrorfilm heeft hij zich volledig laten gaan.

Filmed in Welsh, the picture follows a young woman serving privileged guests at a dinner party in a remote house in rural WalesThe assembled guests do not realize they are about to eat their last supper.

Ticket kopen

Video & Photo

1 videos

Showtime

Select a cinema

  • Sint-Lodewijkscollege – ZAAL 1