Synopsis

Ergens op een afgelegen boerderij op het platteland ligt een oude man op zijn sterfbed. Zijn twee kinderen die al een tijd de deur uit zijn reizen naar het ouderlijk huis om de laatste dagen bij hun vader te zijn. Het afscheid valt hen zwaar en beiden hebben te maken met nachtmerries, onbehagen momenten en een naar voorgevoel. Meerder keren blijkt er iets in huis aanwezig te zijn dat niet alleen hen maar ook hun vader plaagt. Omringt door duisternis leren ze al vlug dat er meer is tussen hemel en aarde dan wat we met het blote oog kunnen zien.

Regisseur Bryon Bertino is geen onbekende voor iedereen die van fantastische film houdt. In 2008 debuteerde hij met Strangers, waarna in 2014 Mockingbird volgde en in 2016 het zwaar onderschatte The Monster. Met The Dark and Wicked hebben we meteen de Belgische premiere te pakken van zijn vierde film.

From Bryon Bertino, well-known for his 2008 film, The Strangers, comes a new unsettling and dark tale about loss of a loved one. Drenched in old rituals and strong believes we follow the final days of an old man and his two children whom not only face the fear of losing someone, but also learn that there is more between heaven & earth than meets the eye. Dark entities, nightmares and unsettling premonitions are the main ingredients for the Belgian premiere of this supernatural horror flick.

Ticket kopen


Voorafgegaan door: Central Dental

Geregisseerd door Lindsay Thomas Robinson – Canada – Horror/ Komedie – 10:00

Lewis belandt in een bizarre 24-uurs tandheelkundige kliniek nadat een van zijn tanden is uitgevallen en zijn portemonnee is gestolen.

Lewis ends up at a sketchy 24 hr dental clinic after having one of his teeth knocked out and his wallet stolen.

Video & Photo

1 videos 4 photos

Showtime

Select a cinema

  • Sint-Lodewijkscollege – ZAAL 1