Synopsis

Bobby en Kevin spelen op een afgelegen stuk land, een beetje weg van de wereld. Iets wat zoveel jongens doen van hun leeftijd. Zonder er erg in te hebben, worden ze stiekem in de gaten gehouden. Nog voor de dag om is, worden beiden gekidnapt en opgesloten. Bobby slaagt er echter in om te ontsnappen en heeft maar één ding aan zijn hoofd: zo vlug mogelijk ontsnappen uit dit helse huis. Tot hij plots Kevin hoort smeken om hulp. Goed wetende dat het zijn enige kans kan zijn om de vrijheid terug te winnen, besluit hij toch te blijven en probeert Kevin ook vrij te krijgen. Wat er daarna volgt, is een typisch kat- en muisspel met twee niet zo vriendelijke kidnappers, die heel lugubere plannen hebben.

The Boy Behind the Door is van de hand van het regisseursduo Justin Powell en David Charbonier, die met deze film hun debuut maakten in 2020. Opvolger The Djinn heeft helaas niets meer in huis van het potentieel dat we in deze film kunnen zien, waarin ze met een beperkte cast en crew op een kleine setting een mooie en volwaardige film neerzetten die een festivalvertoning waardig is. Ook lovenswaardig zijn de talenten van de jonge snaken in de film. Zowel Lonnie Chavis als Ezra Dewis zetten hier een mooie prestatie neer.

After Bobby and his best friend Kevin are kidnapped and taken to a strange house in the middle of nowhere, Bobby manages to escape. But then he hears Kevin’s screams for help and realizes he can’t leave his friend behind.

Ticket kopen

Video & Photo

1 videos

Showtime

Select a cinema

  • Sint-Lodewijkscollege – ZAAL 1