Synopsis

Heart of Gold

Directed by Simon Filliot – France – Animation – 00:12:45

Mark en Jenny beslissen om deel te nemen aan een mysterieus experiment. Echter loopt dit uit de hand…

Mark and Jenny agree to take part in a mysterious experiment for money. Things get exceptionally messy.


Beyond the Skin

Directed by Hugo Dao – France – Drama/Horror – 00:19:00

Erik is een slager die onlangs gescheiden is. Zijn vrouw heeft een straatverbod ingediend wegens vermeend huiselijk geweld, waardoor hij zijn zoon niet meer mag zien. Sindsdien is er een vreemde wond op zijn arm verschenen die zich door de rest van zijn lichaam begint te verspreiden. Ervan overtuigd dat zijn zoon de enige remedie is voor zijn fysieke achteruitgang, zal hij er alles aan doen om hem te vinden.

Eric is a butcher. Recently divorced, his wife has filed a restraining order for alleged domestic violence, forbidding him to see his son. Since then, a strange wound has appeared on his arm and is beginning to spread through the rest of his body. Convinced that his son is the only cure for his physical deterioration, he will do everything he can to find him.


Smiles

Directed by Javier Chavanel – Spain – Comedy/ Horror – 00:13:25

Borja staat op het punt de ouders van zijn vriendin te ontmoeten. Dit is voor hem een lastig en zelfs ongemakkelijk moment. Hij weet echter niet wat hij zal mee maken tijdens de ontmoeting. De beste manier om de ontmoeting te boven te komen: glimlachen en wachten.

Borja is about to meet his girlfriend´s parents. This is meant to be a tricky moment and even awkward. However, he hasn´t even imagined what he´s going to suffer next. The best way to overcome the situation: to give smile and wait.


Fat Camp

Directed by Sacha Pavlovic – Canada- Comedy/ Horror – 00:16:00

Een groep husky-mannen gaat naar een Fat Camp voor kinderen in de hoop een paar kilo af te vallen en in vorm te komen. Maar wanneer een ex-kampeerder, waarvan wordt aangenomen dat hij twintig jaar geleden in het kamp is verdronken, terugkeert, vastbesloten om iedereen de stuipen op het lijf te jagen, verleggen de kampeerders de focus van het verliezen van een beetje gewicht naar het redden van hun leven.

A group of husky gents attend a repurposed kids Fat Camp in hopes of shedding a few pounds and getting in shape. But when an ex-camper, believed to have drowned at the camp twenty years ago returns, determined to kill the hell out of everyone, the campers’ shift focus from losing a little weight, to staying alive.

Ticket kopen

Showtime

Select a cinema

  • Sint-Lodewijkscollege – ZAAL 2

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *