Synopsis

Abhi en Divya besluiten om te verhuizen naar een ander land waar een andere cultuur aanwezig is. Er komt een pak stress bij de verhuisplannen kijken, maar anderzijds zal het hun huwelijk wel eens deugd doen, denken ze. Na tien jaar met ups en downs is dit misschien dé uitdaging die de liefde weer aanwakkert. Divya vindt via Facebook een huis en gaat meteen aan de slag om het te huren. Het is een oudere, maar mooie bungalow in een van de betere wijken, en op de koop toe valt de prijs ook mee. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn… en dat is het ook.

Deze orwelliaanse prent laat ons meekijken tot in de slaapkamer van het koppel en hoewel er geen ramen in het huis blijken te zijn, worden we allen voyeurs in hun leven. Het is de eerste Tamil-film in dertig jaar tijd die volledig in zwart-wit werd gemaakt en op die manier de band met Hitchcock, Orwell en Kubrick versterkt.

When Abhi & Divya decide to move out to a new exotic country, this is not without stress Finden an affordable house is yet another problem But suddenly Divya seems to have found a good place for no money in an upscale place, the only catch however is that there are no windows in the house.

Ticket kopen

Video & Photo

1 videos

Showtime

Select a cinema

  • Sint-Lodewijkscollege – ZAAL 2