1 votes 5

Synopsis

Abhi en Divya besluiten om te verhuizen naar een ander land waar een andere cultuur aanwezig is. Er komt een pak stress bij de verhuisplannen kijken, maar anderzijds zal het hun huwelijk wel eens deugd doen, denken ze. Na tien jaar met ups en downs is dit misschien dé uitdaging die de liefde weer aanwakkert. Divya vindt via Facebook een huis en gaat meteen aan de slag om het te huren. Het is een oudere, maar mooie bungalow in een van de betere wijken, en op de koop toe valt de prijs ook mee. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn… en dat is het ook.

Deze orwelliaanse prent laat ons meekijken tot in de slaapkamer van het koppel en hoewel er geen ramen in het huis blijken te zijn, worden we allen voyeurs in hun leven. Het is de eerste Tamil-film in dertig jaar tijd die volledig in zwart-wit werd gemaakt en op die manier de band met Hitchcock, Orwell en Kubrick versterkt.

For Abhi and Divya, moving to an exotic new country with an alien culture is both stressful and exciting. Their 10-year marriage had been under some strain in the past but things seemed to be looking up for them lately. This was a perfect opportunity to rekindle their romance and rediscover each other – or so they thought. Divya befriends a compatriot on facebook who offers them his house on rent. It’s a beautiful old bungalow in an upscale locality and also affordable. But there is a twist – the house has no windows!

“It’s only for 6 months till we find a better place” reasons Divya and despite misgivings, Abhi agrees to move in. Things start going wrong from the get go. Is it the house? Some supernatural entity? Skeletons in the closet?

Ticket kopen

Video & Photo

1 videos

Showtime

Select a cinema

  • Sint-Lodewijkscollege – ZAAL 2