Synopsis

Het zal je maar overkomen, heel je lange leven word je voorgelogen en dan nog wel door je eigen moeder. Dat is precies wat Izzy overkomt. Volgens haar moeder heeft ze een ongeneeslijke ziekte die een gevaar vormt voor anderen, waardoor ze met niemand contact mag hebben. Wanneer ze toch eens totaal onverwacht iemand ontmoet, is haar moeder razend. Maar Izzy laat zich niet zomaar doen: in het geheim sluit ze vriendschap met een buurmeisje maar sociaal incapabel als ze is, loopt dat niet van een leien dakje. Gaandeweg kan haar moeder niet meer blijven ontkennen dat Izzy niet ziek is, maar dat ze ondertussen een gevaar vormt voor de rest van de mensheid is meer dan waar.

Hellbender is een film van een echt familiebedrijfje: Zelda Adams is de dochter van Toby Poser en John Adams. Het trio acteert niet alleen in de film, ze namen ook de regie en de productie voor hun rekening. Alsof er echt geen stop op zit, acteert andere dochter Lulu Adams ook lustig mee, net zoals John Adams Sr. en Patricia Adams, allemaal aan elkaar verwant. Hoe dan ook, het resultaat blijft een leuk gegeven en Hellbender is film die er mag wezen.

A lonely teen discovers she is lied to al her live. Worst of all her mother is the one behind all those lies, yet not everything is untrue and Izzy is indeed a danger to other people.

Ticket kopen

Video & Photo

1 videos

Showtime

Select a cinema

  • Sint-Lodewijkscollege – ZAAL 1