1 votes 3

Synopsis

En de Halloweennacht is nog lang. Enkele minuten nadat Laurie Strode, dochter Karen en kleindochter Allyson het gemaskerde Halloweenmonster Michael Meyers in hun brandend huis achterlieten wordt de zwaargewonde Laurie naar het ziekenhuis gebracht. Ze is er van overtuigd dat eindelijk haar tormentor voorgoed heeft uitgeschakeld. Maar daar lijkt het helemaal niet op. Meyers weet zich te bevrijden uit de boeien en slaat weer eens gezellig aan het moorden. De dames, vergezeld van een reeks slachtoffers van Meyers die het ook overleefden, zetten een burgerwacht op poten, die al heel vlug het recht in eigen handen gaat nemen en er op uit is om Michael Meyers voor altijd het zwijgen op te leggen.

Dit moet ondertussen al de 12de of 13de Halloween film zijn, een franchise die het zondermeer goed doet bij jong en oud en die nog steeds om heel wat interesse kan rekenen. Het is een rechtstreeks vervolg op de 2018 film, die ook al in de handen was van regisseur David Gordon Green. In 2022 mogen we het slotstuk verwachten van deze trilogie en hij tekende ook al voor een nieuwe adaptatie van The Excorcist en een Hellraiser-serie, maar voor het zover is kijken we natuurlijk met veel plezier naar deze Haloween Kills!

And the Halloween night when Michael Myers returned isn’t over yet. Minutes after Laurie Strode,her daughter Karen and granddaughter Allyson left masked monster Michael Myers caged and burning in Laurie’s basement, Laurie is rushed to the hospital with life-threatening injuries, believing she finally killed her lifelong tormentor. But when Michael manages to free himself from Laurie’s trap, his ritual bloodbath resumes. As Laurie fights her pain and prepares to defend herself against him, she inspires all of Haddonfield to rise up against their unstoppable monster. The Strode women join a group of other survivors of Michael’s first rampage who decide to take matters into their own hands, forming a vigilante mob that sets out to hunt Michael down, once and for all.

Ticket kopen

Showtime

Select a cinema

  • Sint-Lodewijkscollege – ZAAL 1