Synopsis

Als Mike na wat aandringen een afspraakje kan regelen met het meisje waarop hij heimelijk verliefd is, lijkt hij klaar om de wereld in te stappen en z’n plaats op te eisen tussen alle andere bijna volwassenen. Luttele seconden later komt hij tot de vaststelling dat z’n ouders de auto nodig hebben om een stapje in diezelfde wereld te zetten. Noodgedwongen gaat hij op zoek naar een wagen en op aanraden van een vriend klopt hij aan bij de nogal schimmige Dennis die een Toyata Corolla te koop heeft.

Dit is het begin van een lang avontuur vol ongelofelijke plotwendingen, tot op de top gedreven actie en soms ronduit hilarische momenten. De film doet al vlug denken aan Cheap Thrills van een paar jaar terug en tapt ook uit hetzelfde vaatje als 68 Kill (RR 2017). Nieuwkomers Tyson Brown & Shelby Duclos schitteren in deze grappige actie- en mysteriekomedie van de hand van het regisseursduo Manual Crosby & Darren Knapp. Of het de publieksfavoriet wordt van het festival weten we nog niet, maar als we al een gokje moeten wagen, dan hoort deze er zeker bij.

When Mike arranges a date with Kelsey, he finds himself in deep trouble realizing he doesn’t have a car to pick her up. Not sure what to do, he listens to his friend who tricks him in buying a Toyota Corolla. Soon Mike’s world will explode into something he has never seen before and hopefully will never see again.

Ticket kopen

Video & Photo

1 videos

Showtime

Select a cinema

  • Sint-Lodewijkscollege – ZAAL 1