YES! Op ZATERDAG 26 JANUARI 2019 om 22u00 mogen wij jullie, in samenwerking met Cinema Lumière en Bedazzle, opnieuw een fantastische filmvertoning voorstellen!

De topfilm die wij deze keer voorstellen is GRÄNS (BORDER)!

Tina is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore’s schokkende waarheid zal accepteren.

Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In. Bekroond met de Prix Certain Regard op het filmfestival van Cannes 2018. De film is verder ook genomineerd voor 4 European Film Awards (Beste Film, Regie, Actrice en Scenario) en het is de Zweedse inzending voor de Oscars in 2019.

Wil je kans maken op een DUO-TICKET voor deze FANTASTISCHE FILMVERTONING? Like dan deze post en vertel ons waarom je graag deze filmvertoning zou willen bijwonen!

De winnaars worden persoonlijk verwittigd via Facebook!
Wij wensen je veel succes en hopen je te verwelkomen op de fantastische FILMVERTONING van GRÄNS!

Recente Posts