Ben jij een fan van ZOMBIE FILMS en ben je gebeten door de filmmicrobe? Dan is onze MEET THE ZOMBIES wedstrijd misschien iets voor jou!

RAZOR REEL daagt jou graag uit om jouw creatieve skills boven te halen en een trailer, bumper of een teaser te maken voor een kort-of langspeelfilm met in de hoofdrol uiteraard ZOMBIES! De maximumduur mag niet langer zijn dan 2 minuten. Wij laten ons graag verrassen door alle soorten ZOMBIE FILMS gaande van iPhone films, animatiefilms tot films gefilmd met professioneel materiaal.

Alle inzendingen zullen upgeload worden op ons RAZOR REEL YOUTUBE KANAAL en zullen ter promotie gebruikt worden voor de komende editie van het RAZOR REEL FLANDERS FILM FESTIVAL die dit jaar plaats vindt van 25 t.e.m. 30 oktober 2018 in het Sint-Lodewijkscollege te Brugge.

Uit alle inzendingen zullen de RAZOR REEL FANS tevens een TOP 5 ZOMBIE FILMS kiezen die tijdens het RAZOR REEL FLANDERS FILM FESTIVAL op het grote scherm zullen vertoond worden. Tot slot zal een jury ook een WINNAAR kiezen die verwend zal worden met een FANTASTISCH RAZOR REEL prijzenpakket.

Deadline voor inzending: 15 september 2018. Filmpjes kunnen gestuurd worden naar joke@razorreel.be!

VERRAS ONS NU MET JOUW ZOMBIE FILMPJE! WE LOVE YOU AND WANT TO SEE YOUR ZOMBIE FILMS NOW!

PS: LIKE AND SHARE jouw zombiefilmpje met de hashtags #Makeazombiefilm #RazorReel #Meetthezombies

Recente Posts