Yes! Op DINSDAG 26 JUNI 2018 trakteert het Razor Reel Flanders Film Festival​ jullie, in samenwerking met Cinema Lumière en CINEMIEN be, op een fantastische Avant-Première van de topfilm HEREDITARY!

Speciaal voor deze Avant-Première schenken wij 10 DUO-TICKETS weg! Wil je kans maken op één van de 10 DUO-TICKETS? Mail dan als de bliksem jouw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar contest@razorreel.be en laat ons weten welke actrice de hoofdrol speelt in HEREDITARY!

Wij hopen jullie alvast massaal te verwelkomen op onze fantastische Avant-Première!

SYNOPSIS
De teruggetrokken grootmoeder van de familie Graham is dan wel overleden, de matriarch werpt nog steeds een schaduw op het gezin. Voornamelijk haar kleindochter, de tiener Charlie, met wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. Aan het vredige bestaan van de Grahams wordt abrupt een einde gemaakt wanneer een verschrikking hun thuis overneemt. Hierdoor wordt Annie, de moeder binnen het gezin, gedwongen om duistere paden te betreden opdat ze kunnen ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen allen te wachten staat…

Regie: Ari Aster
Duur: 126 minuten
Genre: Horror

Recente Posts