Van 25 t.e.m. 30 oktober 2018 vindt de elfde editie van het Razor Reel Flanders Film Festival plaats in het Sint-Lodewijkscollege te Brugge. Gedurende 6 dagen zal het Razor Reel Flanders Film Festival een kwalitatieve en gevarieerde selectie van de beste nationale en internationale genre films (fantasy, thrillers, actiefilms, komedies, animatiefilms, horrorfilms,…) presenteren en dit in een unieke, intieme en gezellige sfeer! Tevens verwelkomen we tal van internationale filmgasten en organiseren we informatieve lezingen, workshops en conferenties die de kennis van de bezoeker verrijken.

Net zoals vorig jaar daagt Razor Reel creatieve studenten, amateurkunstenaars en creatievelingen uit om het campagnebeeld te ontwerpen voor de nieuwe editie van het Razor Reel Flanders Film Festival

Beschikt u over creatief talent en wilt u wel eens een campagnebeeld ontwerpen voor een internationaal erkend fantastisch filmfestival? Dan is dit nu de ideale gelegenheid!

Belangrijk is dat in het komende campagnebeeld de zwaan, als symbool voor het Brugse Razor Reel Flanders Film Festival centraal staat!

Het campagnebeeld zal gebruikt worden in de volledige communicatiecampagne van de elfde editie van het Razor Reel Flanders Film Festival (affiche, festivalcatalogus, promotieflyer, uitnodigingen, persdossier,…)

Interesse of een leuk idee? Mail dan nu als de bliksem naar joke@razorreel.be en verbaas ons met uw campagnebeeld! Uiteraard is er een kleine vergoeding voorzien!

Recente Posts