b8d8904ba8a5f6a04dc186fe486ffaa3

Wil je graag Razor Reel een duwtje geven, dan kan dit eenvoudig weg door ons een kleine bijdrage te geven via de onderstaande link. Wil je net iets meer doen, deel dan dit bericht met je vrienden, vraag dat ze actief dit bericht verder verspreiden, dat ze het lezen en dat ze indien mogelijk ook een kleine bijdrage geven.

Als genre filmfestival biedt Razor Reel een gevarieerd en kwalitatief aanbod van de betere genre films op het grote scherm. We programmeren publiekstrekkers maar ook kleinere, onafhankelijke films vinden een plaatsje op ons filmfestival. Door de veelheid aan subgenres (thrillers, horrorfilms, actiefilms, animatiefilms, science fiction films, komedies,…) bieden wij voor elk wat wils. In de programmering bieden we naast de gevestigde waarden ook een platform aan Jonge Filmmakers, organiseren we de internationale Young Blood competitie en Meliès d’Argent competitie voor debuterende langspeelfilm -en kortfilmmakers en schetsen we via thematische programmeringen de actuele ontwikkelingen binnen de hedendaagse filmindustrie.

Steun Razor Reel

 

Razor Reel is dus een must visit voor elke filmliefhebber die fan is van internationale toptitels op het scherp van de snede! Wij hopen u te verwelkomen tijdens één van onze volgende editie(s).

Klik hier om meer te weten te komen over de crowdfunding

 

 

RAZOR REEL 2018 – 25/10/2018 – 30/10/2018

Recente Posts