tg-logo

2017

UK, Ierland

Drama, Horror, Mysterie

01:48 (108 min.)

Regisseur: Yorgos Lanthimos

Distributeur: Imagine Film

Cast: Nicole Kidman, Alicia Silverstone, Colin Farrell

Taal: Engels

Ondertitels: Nederlands

 

In deze psychologische thriller, geregisseerd door de Griekse regisseur Yorgos Lanthimos, neemt de charismatische en briljante hartchirurg Steven Murphy de jonge en mysterieuze tiener Martin onder zijn hoede die de zoon blijkt te zijn van een man die op de operatietafel van Steven overleden is. De jongeling wil wraak nemen en begint zich echter al snel te mengen in het succesvolle leven van de familie Murphy, waardoor hij de dagelijkse gang van zaken ontregelt. De manipulatieve relatie met de tiener wordt steeds problematischer en dreigender, zodat er maatregelen genomen moeten worden. Om de balans in het universum van de arts en zijn familie te herstellen, dient Steven afgrijselijke keuzes te maken.

In deze strakke wraakthriller en klassieke tragedie zien we Hollywoodsterren Colin Farrell, Nicole Kidman en Alicia Silverstone in de hoofdrollen. De klinische, verzorgde en adembenemende visuele stijl zorgt voor een onvergetelijke slotfilm waar zeker over nagepraat zal worden.

Charismatic and brilliant heart surgeon Steven Murphy takes the young and mysterious teenager Martin under his wings in this psychological thriller. Martin is the son of one of Steven’s patients that died during surgery. Martin has revenge on his mind and begins to meddle with the family Murphy, disturbing their daily routine. The manipulative relationship with the teenager gets problematic and to restore balance in his life and with his family, the doctor has to make some horrifying choices.

Recente Posts