tg-logo

1985

USA

Avontuur, Komedie, Familiefilm

01:54 (114 min.)

Regisseur: Richar Donner

Distributeur: Bevrijdingsfilms

Cast: Sean Astin, Josh Brolin, Jeff Cohen

Taal: Engels

Ondertitels: Nederlands

 

Het geesteskind uit 1985 van Steven Spielberg (ET) en Chris Columbus (Harry Potter and the Sorcerer’s Stone) tovert nog vaak een nostalgische glimlach bij volwassenen vandaag de dag. De Amerikaanse avonturenkomedie, geregisseerd door Richard Donner (Lethal Weapon), volgt de zoektocht van de Goonies, een bende jonge avonturiers, naar een legendarische piratenschat. Een oude Spaanse schattenkaart leidt hen naar het lang verloren piratenschip van One-Eyed Willy vol gouden dubloenen. Maar de zoektocht ligt bezaaid met diepe ondergrondse gangen, valkuilen en boeven die onverschrokken te werk gaan om eerst de rijkelijke buit te bemachtigen.

The Goonies leerde ons de kracht van vriendschap en dat iemands misvormde gelaat er nog geen monster van maakt, dat de kracht van samen in elkaar geloven sterker is dan alle gevaren op ieders pad. Razor Reel brengt met een warm zondagsgevoel The Goonies, die de kinderen van vandaag kan laten kennismaken met het innerlijke kind in hun ouders: een sentimentele avonturenfilm met een groot hart!

Parents rejoice! The Goonies are back from 1985 to meet your children and teach them about frienship and believing in themselves to accomplish anything! The Goonies, a young bunch of misfits, have to defeat together ruthless criminals, crawl through caves and survives boobytraps to conquer a major treasure hidden in a long forgotten Spanish pirate ship.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recente Posts