tg-logo

2017

UK

Fantasy

01:31 (91 min.)

Regisseur: Elizabeth E. Schuch

Distributeur: Reel Suspects

Cast: Suzan Crowley, Kymberly Mellen, Kathryn Browning

Taal: Engels

Ondertitels: Geen

 

Birdie, een jonge en fragiele tiener met een overactieve fantasie, wordt geplaatst in een geïsoleerd en pittoresk klooster in Lake Michigan. Birdie ervaart al een tijdje vreemde, bloederige en mysterieuze obsessies die haar aandacht trekken. Dan ontmoet ze Julia, een pittig, knap en inspirerend meisje voor wie een ontluikende lesbische verliefdheid groeit. Birdie kan zich echter niet afzetten van haar fascinatie voor de bloederige, bizarre en grillige hallucinaties die haar achtervolgen. Ze gaat op onderzoek naar de hallucinaties en visioenen, en probeert te achterhalen of deze heilig of duivels zijn.

The Book of Birdie is een adembenemend visueel spektakel met een Razor’s Edge kantje. Een mysterieuze fantasy horror film met een vleugje bovennatuurlijke gebeurtenissen en een volledig vrouwelijke cast geregisseerd door de Britse filmregisseuse Elisabeth E. Schuch.

Birdie, a fragile teenager with an overactive imagination, is allocated to a pittoresque monastery in Lake Michigan. Birdie has been experiencing strange and bloody obsessions that somehow fascinate her. Upon meeting the beautiful Julia, she falls in love and lesbian fantasies are bound to happen. Birdie however is unable to set aside the bizarre, grim hallucinations that haunt her. She conducts a research to find out if the hallucinations are divine or diabolical.

Recente Posts