tg-logo

2017

Finland

Actie, Fantasy

Regisseur: Jesse Haaja

Distributeur: Raven Banner Entertainment

Cast: Kristofer Gummerus, Rami Rusinen, Renne Korppila

Taal: Fins/Engels

Ondertitels: Engels

 

In het postapocalyptische Finland hebben de inwoners van Mikkeli het zwaar te verduren onder het ijzeren bewind van VALA, een louche organisatie die over lijken gaat om haar doel te bereiken. Een gemaskerde vigilante staat op om zich te verzetten tegen hun tirannie en gelooft duidelijk niet in half werk. Het resultaat ziet men in deze allereerste Finse superheldenfilm: een brute en rauwe wraakfilm die zijn inspiratie ging halen bij de duistere personages van DC. Vijftig draaidagen, gespreid over zeven steden en dorpen gedurende twee jaar, 101 locaties, 18 gebroken maskers in volle actie, shifts die opliepen tot twintig uur en meer dan 350 VFX-shots in de uiteindelijke film! Een nieuwe meedogenloze held is opgestaan in het koude Noorden, en we hebben er het laatste nog niet van gezien! Al wie de nihilistische sfeer van Batman niet schuwt en het bloedvergieten van Deadpool als een meerwaarde voor het genre ziet, dient te beseffen dat deze Rendel bijna verplichte kost is voor hen. Dus ontdek hem als eerste in Brugge, vooraleer hij bekend wordt in de rest van de wereld.

In a post-apocalyptic Finland, the wicked VALA organization terrorizes the inhabitants of Mikkeli. A masked vigilante takes up the fight against the ruthless tiran. You’re witnessing the very first superhero movie from Finland: a dark and brutal revenge movie from the cold North!

Recente Posts