tg-logo

2017

USA

Actie, Horror

01:26 (86 min.)

Regisseur: Joe Lynch

Distributeur: Octane Entertainment/Premiere TV Distribution

Cast: Steven Yeun, Samara Weaving, Steven Brand

Taal: Engels

Ondertitels: Geen`

Met Mayhem is het tijd om al onze demonen in ons los te laten. Je wildste fantasieën met die blonde van op de boekhouding, je meest groteske plannen of je goorste wraakacties op je baas, niets staat je nog in de weg om tot op het bot te gaan, want in Mayhem staat iedereen bloot aan een virus dat ervoor zorgt dat je geen schaamte, angst of wroeging meer kent. Het einde van de wereld is misschien nog niet in zicht, maar de beschaving zoals wij die kennen, krijgt een flinke deuk in deze film die satirisch genoeg een setting kreeg in een topadvocatenkantoor waarbij niets of niemand gespaard blijft van de hebzucht van een ander. Niet iedereen is even vatbaar voor het virus en voordat het einde nadert, wil de onterecht ontslagen Derek Cho (Steven Yuen) nog zijn gram halen bij de raad van bestuur die, hoe kan het ook anders, de bovenste verdieping bezet.

Steven Yuen kennen we allemaal van The Walking Dead, maar deze keer heeft hij af te rekenen met een heel ander soort zombies. Niettemin zal hij ook deze keer dood en verderf gaan zaaien op de werkvloer. Yuen laat zich vooral eens van een andere kant zien in deze Mayhem en terwijl we collectief aan Glen willen denken, slaagt hij er toch in om ons binnen de tien minuten The Walking Dead te doen vergeten. In een regie van Joe Lynch die we opmerkten tijdens Chillerama & Wrong Turn 2.

With Mayhem, the time has come to let all hell break loose. Your wildest fantasies with the cute blonde from accounting, your most grotesque plans to wreak havoc on your boss. Nothing stands in your way because in Mayhem, everyone is contaminated with a virus that prevents you from feeling shame, fear or regret anymore. The end of the world may not be near, but the end of known civilization however is. The setting is a law firm where everyone is consumed by greed. Not everyone is contaminated and before civilization collapses, Derek Cho (Steven Yuen), who was wrongly discharged, wants to attack the board that is stationed on the top floor.

Recente Posts