tg-logo

2017 – USA – Documentaire – 01:48 (108 min.)
Regisseur: Derek Dennis Herbert
Cast: Kane Hodder, Bruce Campbell, Robert Englund, Adam Green, Sid Haig
Taal: Engels
Ondertitels: Geen

Kane Hodder is de naam van de man achter het hockey masker. Het is ook de naam van de man onder de berg latex die we Victor Crowley noemen. Maar bovenal is het de naam van een stuntman, die stunt coördinator werd en vervolgens zelf begon met acteren. Kane Hodder is wat je noemt een self-made man. Na een niet zo gelukkige jeugd, vindt hij zichzelf te midden van een vlammenzee en moet hij op relatief jonge leeftijd alles schijnbaar opgeven. Maar Kane Hodder is een vechter en slaat zich ook hier doorheen.

‘To Hell and Back’ is een opeenstapeling van tegenslagen, ongelukken en problemen, maar het is nog veel meer het leven van een man die ondanks alles positief blijft en er steeds het beste van maakt. Een verhaal van een vechter die nooit opgeeft en uiteindelijk stap voor stap zijn dromen waarmaakt

 

 

Recente Posts