tg-logo

2017

Finland/UK/Canada

Actie, Komedie, Horror

Regisseur: Marko Mäkilaakso

Distributeur: Raven Banner Entertainment/Tiberius

Cast: Vanessa Grasse, Mark Arnold, Harry Lister Smith

Taal: Engels

Ondertitels: Geen

 

Wanneer een paar vrienden de woestijn intrekken om elkaar de loef af te steken met stunts en waaghalzerij op een moto, staat de boog niet altijd gespannen. ’s Avonds wordt er stevig wat gevierd en de vaten bier staan dan ook lekker koel. Maar ook een paar mooie meiden mogen niet ontbreken op het feest en Lisa is alvast één van die dames die opvallen. Lukas en Brian, die Lisa meenamen op deze trip, vallen wat buiten categorie en dwalen af van de site waar de feestvierders zitten om plots oog in oog te staan met een verlaten militair complex. Jeugdig en onverantwoord zoals ze zijn, gaan ze op onderzoek uit en voordat ze het weten, staan ze oog in oog met een levensgrote bierdrinkende mier… maar gelukkig is er Lisa nog.

Gebaseerd op het gelijknamige computerspel uit de jaren 80 en vol van referenties naar films zoals Them, It Came From Outer Space, Alien of Mad Max brengt It Came From the Desert vooral 90 minuten vol amusement die iedere liefhebber van campy en cheesy B-movies gezien moet hebben. Trent Haaga (68 Kill) staat mee in voor het verhaal, regisseur Marko Mäkilaakso kennen we nog van War of The Death. Vanessa Grasse zien we straks zeker en vast nog in grote producties, maar naast deze film kun je haar nu al zien in Leatherface.

A bunch of friends go to have fun in the desert and try to find out who’s the greatest daredevil on their motorcycles. At night, it’s party time with booze and chicks. Lisa is one of the girls who stand out. Lukas and Brian who took Lisa with them on the trip and don’t exactly fit there, decide to sneak out. Wandering around, they discover an abandoned military facility. Youthful and no holds barred, they decide to enter. And wouldn’t you believe they come face to face with a giant beer-drinking ant, luckily they still have Lisa roaming about.

Recente Posts