tg-logo

2017

UK

Horror

01:30 (90 min.)

Regisseur: Simeon Halligan

Distributeur: Not A Number Productions

Cast: Jessica Barden, William Ash, Roxanne Pallett

Taal: Engels

Ondertitels: Geen

 

Manchester, Michael komt via wat toevallige ontmoetingen in contact met Ian, de eigenaar van een massage salon. Daar kan hij al vlug aan de slag als portier waar hij totaal ongewild getuige is van een gewelddadige moord. Deze bloederige nacht blijft in z’n hoofd hangen en zelf wordt hij meer en meer aangetrokken tot deze scenes.

Wanneer hij lucht krijgt van wat er in de ruimte onder het salon gebeurt, maakt hij al helemaal deel uit van de nieuwe leefwereld met lusten en verlangens waarvan hij tot voor kort niet eens afwist.

Simeon Halighan en Rachel Richard Jones zijn geen onbekenden voor de mensen van het eerste uur. In 2008 presenterden we Splintered, en in 2015 mochten we ook nog eens getuige zijn van White Settlers. Zoals steeds zorgt Rachel voor de productie & neem Simeon de regie voor zijn rekening. In de cast herkennen we ook Joanne Mitchel als Katie, die ook al een tweetal keer te gast was op het Razor Reel Flanders Film Festival.

 

Michael, a young guy looking for a job in Manchester, is hired by coincidence as a doorman in a massage parlour. Things are looking up till the day he’s witness of a brutal murder. The bloody night keeps haunting his mind and becomes a reality of lust and desires the day he enters a new world right under the massage salon.

 

Recente Posts