tg-logo

Gnaw

2017

Spanje/USA

Horror

01:37 (97 min.)

Regisseur: Haylar Garcia

Distributeur: Unreal Media

Cast: Sally Kirkland, Penelope Mitchell, Chris Johnson

Taal: Engels

Ondertitels: Geen

 

Nadat de relatie van Jennifer Conrad (Penelope Mitchell) op de klippen loopt, daar de man nogal losse handjes heeft, besluit ze haar leven opnieuw te starten in een appartement in de grote stad. Nadat haar eenzame buurvrouw die ze al dagenlang hoorde huilen, zelfmoord pleegt, krijgt Jennifer last van een soort uitslag. Iedere ochtend heeft ze meer en meer last van wat beten lijken te zijn. Ze denkt eerst aan een of ander insect, maar na een verdelger te contacteren die haar uiteindelijk verslijt voor junkie, besluit ze zelf op onderzoek uit te gaan. Wat ze dan vindt, is iets wat in je nachtmerries voorkomt.

Leuke creature feature die begint als drama. Ook een leuke bijrol van Kyle Gass (bekend van Tenacious D) als conciërge.

Upon fleeing an abusive relationship, Jennifer decides to start her life over in the big city. Things however take a turn for the worst when her neighbor commits suicide. Suddenly, Jennifer gets rashes and bites at night. First, she believes this to be caused by insects, but an exterminator offers no solution, he even thinks she’s a drug addict. She decides to start her own investigation, what she stumbles upon is the stuff nightmares are made of.

 

Recente Posts