tg-logo

2016

USA

Drama, Mysterie, Thriller

01:50 (110 min.)

Regisseur: Simon Rumley

Distributeur: AMP International

Cast: Amanda Fuller, Ethan Embry, Eric Balfour

Taal: Engels

Ondertitels: Geen

 

Samantha (Amanda Fuller) leeft van en voor haar kleren. Samen met haar vriend Eric (Ethan Embry) houdt ze een tweedehands zaak open waar ze haar hartje kan ophalen aan de vele stofjes die ze binnenkrijgen. Maar Eric heeft duidelijk niet genoeg aan Samantha en hij toont meer dan een gezonde interesse in Theresa, één van de bediendes in de winkel. Gaandeweg verliest Samantha de pedalen en wanneer ze in contact komt met Randall (Eric Balfour), is het hek helemaal van de dam. Randall heeft duidelijk geld te veel en Samantha mag proeven van het echte leven en de vele geneugten, inclusief dure merkkledij. Uiteraard hangt er aan alles een keerzijde en ook Randall is niet onbesproken. Het geld, de dure kledij en Randalls excessen eisen hun tol en het duurt dan ook niet lang eer de stoppen bij Samantha volledig doorslaan.

Simon Rumley (Red White & Blue op RR 2008) trakteert ons opnieuw op een donker Texaans verhaal dat mooi in beeld gebracht werd door Milton Kam. Amanda Fuller (Red White & Blue, Cheap Thrills, Grey’s Anatomy) is opnieuw van de partij, deze keer aangevuld met Ethan Embry (Devils Candy, RR 2016) en Eric Balfour (Six Feet Under, Texas Chainsaw Massacre). Balancerend op de lijn tussen thriller en horror, vergt deze film omwille van zijn editing je volledige aandacht, maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Samantha breathes fashion. Together with her boyfriend Eric, she has a second-hand clothes shop. All seems well until Eric shows way too much interest in Theresa, one of the employees. Samantha copes with a mental breakdown and falls for the charming Randall who spoils her with money, the luxurious joys in life and expensive clothing. But at what cost?

Recente Posts