tg-logo

2017

USA

Avontuur, Komedie, Horror

01:20 (80 min.)

Regisseur: Bill Watterson

Distributeur: Screen Media International

Cast: Kirsten Vangsness, John Hennigan, Stephanie Allynne

Taal: Engels

Ondertitels: Nederlands

 

Stel je voor: je bent enkele dagen op zakenreis geweest en bij jouw terugkomst blijkt de woonkamer te zijn ingepalmd door een reusachtig kartonnen doolhof. Dagelijkse kost bij ons thuis, hoor ik je nu denken. Laten we nog daarom een stapje verder gaan: jouw partner loopt namelijk al enkele dagen wanhopig te zoeken naar de uitgang van dat labyrint. Absurd, maar het overkomt Annie (Meera Rohit Kumbhani) in het knotsgekke Dave Made A Maze. Samen met hun halve vriendenkring, een televisieploeg en 2 Vlaamse toeristen (no kidding!) start ze een reddingsactie. Bevrijden ze Dave (Nick Thune) uit zijn hachelijke situatie en uit de klauwen van de papieren minotaurus?

Met Dave Made a Maze levert regisseur Bill Watterson de creatiefste en meest tot de verbeelding sprekende film van deze editie af. Je zal met open mond zitten gapen naar de verknipte booby traps en andere kartonnen vondsten. We garanderen dat je de zaal met een smile tot achter jouw oren zal verlaten en misschien wel thuis samen met de kinderen aan het knutselen gaat slaan aan jullie eigen schuiloord. Tachtig minuten doe-het-zelfpret voor het ganse gezin, dus!

Imagine coming back from a business trip and when you return, your living room has been turned into a cardboard maze. Happens to me all the time, is what you’re probably thinking. Let’s take it a step further, because your partner has been trying for several days to reach the exit of the labyrinth. Absurd, for sure, but that’s what Annie (Meera Rohit Kumbhani) goes through in the bonkers Dave Made A Maze. Together with half their social circle, a television crew and 2 Flemish tourists, she starts up a rescue. Will they succeed to free Dave (Nick Thune) out of his desperate situation and the claws of the paper Minotaur?

Recente Posts