tg-logo

2017

Spanje

Drama, Horror, Sci-Fi

01:45 (105 min.)

Regisseur: Sadrac González-Perellón

Distributeur: Reel Suspects

Cast: Julian Nicholson, Daniel M. Jacobs, Lowena McDonell

Taal: Spaans

Ondertitels: Engels

 

Nadat Alice in een autoaccident haar moeder en een deel van haar rechterarm verloor, woont de teruggetrokken Alice met haar vader Adam in een groot en afgelegen huis in het bos. De jonge tiener legt de verantwoordelijkheid voor het ongeval bij haar vader. Haar vader hoopt haar te helpen met een nieuwe elektronische arm waarmee ze helaas nauwelijks overweg kan.

Alice heeft echter een hechte band met de wolfshond Beatrice die ze als haar nieuwe moeder beschouwt en waarmee ze dankzij een elektronisch vertaalapparaat kan praten. Op een dag vinden Alice en Beatrice een grote, mysterieuze kubus in het bos die het verleden en de toekomst kan veranderen.

 

Deze sci-fithriller van debuutregisseur Sadrac González-Perellón met de getalenteerde Lowena McDonell in de hoofdrol zorgt dankzij een mooie cinematografie en een origineel verhaal voor een frisse wind in het genrecircuit. Een Young Blood film die een ware ontdekking zal zijn.

 

 

Since Alice lost part of her right arm and her mother in a car crash, she lives a secluded life with her father in a house in the forest. Alice lays the blame for the accident on her father. He tries to help her with an electronic arm, but alas, she can’t seem to control the thing. Alice has a bond with the wolfhound Beatrice, that she considers as her new mother and as a plus she can talk to due to an electronic translating device. One day, Alice and Beatrice stumble upon a big, mysterious cube in the forest. The cube is able to alter past and future.

 

Recente Posts