tg-logo

2017

USA

Komedie, Drama

01:33 (93 min.)

Regisseur: Marianna Palka

Distributeur: MPI Media

Cast: Marianna Palka, Jason Ritter

Taal: Engels

Ondertitels: Geen

 

 

Jill (Marianna Palka) is een moeder van vier kinderen en vrouw van een man die nogal eens graag naast de pot plast. Haar passie om een supermama te zijn voor deze vier luidruchtige bengels is tevens ook haar ondergang. Je zou voor minder een uitweg zoeken uit de dagelijkse sleur en voor Jill is dat de mooie hond die ze regelmatig ziet ronddolen aan haar huis, waar ze al vlug een speciale band mee krijgt. Alleen, niemand anders kan die hond zien en dus heeft Jill een klein probleempje dat zich al vlug zal ontwikkelen tot iets dat het leven van het bijna perfecte gezin zal omtoveren tot complete waanzin.

 

Marianna Palka is regisseur en acteur in deze film en zet met Bitch haar vierde film neer die ze zelf graag omschrijft als een crime/drama/familiefilm, maar die alle ingrediënten heeft om op het Razor Reel Flanders Film Festival te mogen spelen. Caroline Aaron (Cellular, Edward Scissorhands), Eric Edelstein (Hills Have Eyes II, Green Room, Twin Peaks) en Jamie King (Sin City) vullen de cast aan. Voorzien van de nodige humor en voldoende zelfrelativering, geeft Bitch ons een inzicht in de verpletterende sociale druk die op elk van ons hangt, maar ook in de creativiteit die we hebben om deze op te vangen.

 

 

Jill, a mother of four and married to a cheating husband. Her passion to be supermommy is also her downfall. Jill searches a way out of this mess and finds the solution in a nice dog she sees roaming alongside her house. She soon bonds with the animal, but there is one problem. She is the only person that can actually see the dog. This small problem rapidly mutates into a big problem which will turn the world of the near-perfect family upside down.

Recente Posts