tg-logo

2017

UK

Horror

01:20 (80 min.)

Regisseur: Dominic Brunt

Distributeur: AMP International

Cast: Kurtis Lowe, Andrew Dunn, Charlie Chuck

Taal: Engels

Ondertitels: Geen

 

Deze nieuwste telg van Dominic Brunt overtreft zijn vorige films op veel vlakken. Het is niet alleen grootser opgevat, het gaat er ook allemaal iets gortiger aan toe. Uiteraard komt deze film, net zoals zijn voorgaande, met een sociale ondertoon en jawel, het establishment krijgt weer een ferme schop toegediend, maar laten we daar nu niet al te veel over nadenken, want nadenken is iets wat we niet doen bij deze Attack of the Adult Babies. Als kerningrediënten hebben we verpleegsters in stripperuniformen, een god van de stront en gepamperde politici die in varkens veranderen. Meer heb je soms niet nodig om de nacht goed in te zetten.

Dominic Brunt mag dan wel de kost verdienen als Patrick Frederick “Paddy” Kirk, een veearts in de Britse soapopera Emmerdale Farm, hij is en blijft een grote fan van de genrefilm. Zo stond hij onder meer mee aan de wieg van het Leeds Zombie Festival en heeft hij al twee genrefilms op zijn naam staan (Bait & Before Dawn), die allebei al te zien waren op het Razor Reel Flanders Film Festival.

Samen met zijn vrouw Joan Mitchell staan ze garant voor heel wat midnight fun in deze Adult Babies.

 

The newest Dominic Brunt movie is superior to his previous movies on many fronts. Not only is it bigger, it’s also uglier and more disgusting. Like in his previous installments, the movie deals with social issues in its undertone and the establishment gets a firm kick in the nuts. But don’t let that fool you, best to switch off your brain a bit with this Attack of the Adult Babies. Key ingredients are nurses in stripper outfits, a god of shit and politicians that get turned into pigs. Sounds like entertainment, right?

Recente Posts