tg-logo

2017

USA

Komedie, Misdaad, Horror

01:33 (93 min.)

Regisseur: Trent Haaga

Distributeur: AMP International

Cast: Matthew Gray Gubler, AnnaLynne McCord, Alisha Boe

Taal: Engels

Ondertitels: Geen

 

Het zag er allemaal zo mooi uit. Liza (AnnaLynne McCord: Trash Fire, Excision (RRFFF 2012) had het perfecte plan klaar om één van haar klanten 68 000 dollar armer te maken. Haar vriend Chip (Matthew Gray Gubler: Trash Fire, Life After Beth) zou een handje toesteken. Binnen en buiten in enkele minuten, een taak waarbij niemand gewond zou raken en ze samen genoeg geld hadden om de rest van hun leven te genieten van de zon. Tot Violet (Alisha Boe: Paranormal Activity 4) op de proppen kwam. Het was voor Chip het begin van een nachtmerrie die zijn leven voorgoed zou veranderen.

Trent Haaga is niet aan zijn proefstuk toe met deze langspeler, maar we kennen hem dan toch vooral als schrijver van enkele zeer geslaagde films: Cheap Trills, It Came From The Desert en Dead Girl zijn maar enkele van de titels waar hij zijn hand in heeft en ook als acteur doet hij het niet slecht. Met 68 Kill brengt hij zijn tweede langspeler als regisseur en toont hij ook hier dat hij het vak meester is.

It was a simple plan. Get in, grab the money & get out in no time. Liza and her boyfriend Chip would have that life of luxury on the beach which we all dream of. 68 000 $ easy money to grab. Unless… Enters Violet, a stunning beauty that was at the right place at the wrong time.

 

Recente Posts