Mike Hostench

Geboren en gebaseerd in Barcelona, geleefd en gewerkt in Londen, is Mikes carrière altijd gelinkt geweest in de filmindustrie: van retail tot distributie werkte hij bij oa Virgin en zijn eigen firma Gorgon Video. Sinds 2002 combineert hij zijn werk als scriptwriter, producer en distributeur met een functie als Deputy Director of the Sitges International Fantastic Film Festival of Catalonia. Mike heeft 4 boeken geschreven over Aziatische films and horror, meerdere hoofdstukken in nog meer boeken over cinema and levert continue een bijdrage in filmmagazines en websites. Bovendien is hij de auteur van meer dan 30 booklets voor DVD en blu-ray collector’s editions van prestigieuze labels in Amerika en Catalonië

Recente Posts

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *