nuffel

Hans studeerde af met ‘The End of the Ride’, met een jonge Matthias Schoenaert in de hoofdrol, waarmee hij de eerste VAF Wildcard won. Hiermee maakte hij in 2007 de short ‘Fal’ die hem de Jury Award opleverde op het Internationaal kortfilmfestival in Leuven en op het Montreal Word Filmfestival. De weg lag toen open voor de langspeelfilm ‘Adem’ (bij Private View), die meer dan 20 internationale awards won. Momenteel is hij volop bezig met 2 projecten. Allereerst ‘Equator’, een politiek geladen familiedrama in het postkolonialisme, in productie bij Savage Film (Rundskop, D’Ardennen) Zijn 2e project ‘Interloper’ is een dramafilm over het vervolgverhaal na een car crash, in productie bij Potemkino (‘Welp’, ‘A Quiet Passion’)

Recente Posts

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *