Van 26 t.e.m. 31 oktober 2017 vindt de tiende editie van het Razor Reel Flanders Film Festival plaats in het stadscentrum van Brugge. Tijdens deze jubileumeditie zal het Razor Reel Flanders Film Festival gedurende 6 dagen een kwalitatieve en gevarieerde selectie van de beste nationale en internationale genre films (fantasy, thrillers, actiefilms, komedies, animatiefilms, horrorfilms,…) presenteren en dit in een unieke, intieme en gezellige sfeer! Tevens verwelkomen we tal van internationale filmgasten en organiseren we informatieve lezingen, Q&A’s en conferenties die de kennis van de bezoeker verrijken.

Net zoals vorig jaar daagt Razor Reel via een ONTWERPWEDSTRIJD creatieve studenten, amateurkunstenaars en creatievelingen uit om het campagnebeeld te ontwerpen voor de tiende editie van het Razor Reel Flanders Film Festival dat bovendien een echte feesteditie zal worden!

Het winnende campagnebeeld zal gebruikt worden in de volledige (inter) nationale communicatiecampagne van de tiende editie van het Razor Reel Flanders Film Festival (affiche, festivalcatalogus, promotieflyer, uitnodigingen, persdossier,…) en tevens wordt de winnaar beloond met een mooie prijs.

Hieronder vindt u alvast het winnende campagebeeld van de negende editie van het Razor Reel Flanders Film Festival terug! Een perfecte illustratie van een campagnebeeld met internationale allure waarbij bovendien de link werd gelegd met ons logo (nl. de zwaan als symbool voor het Brugse Razor Reel Flanders Film Festival) en het fantastische genre.

razorreel_Poster

Doelstelling is dat in het ontwerp van het nieuwe campagnebeeld ook een link wordt gelegd met de zwaan, ons logo, het fantastische genre en 10 jaar Razor Reel.

Interesse om deel te nemen? Download dan hier het inschrijvingsformulier en het deelnamereglement:

deelnamereglement_razor-reel-2017

inschrijvingsformulier_razor-reel-2017

Deadline voor inzending: 31 maart 2017!

Wij wensen u veel succes!

Recente Posts