Op 30 november 2016 komt de fantastische thriller SHUT IN in de bioscoopzalen! In samenwerking met BELGA FILMS mogen wij 10 DUO-TICKETS wegschenken voor deze fantastische film met Naomi Watts en Jacob Tremblay in de hoofdrollen!

Sinds het overlijden van haar man woont kinderpsychiater Mary alleen met haar verlamde stiefzoon in een afgelegen huis. Net wanneer de streek zich opmaakt voor een hevige storm, verdwijnt één van haar patiënten. Mary krijgt last van hallucinaties en intense aanvallen van paranoïa. Toch gaat ze wanhopig op zoek naar het jongetje…!

Wil je kans maken op één van 10 DUO-TICKETS? Bezorg ons dan uw contactgegevens (naam, adres,…) via contest@razorreel.be en vertel ons wie de regisseur is van SHUT IN!

Nu al benieuwd naar de film? Bekijk dan de trailer via:

https://youtu.be/jiRVIEvuJgc

Veel succes!

Recente Posts