Ontdek Brugge, dè charmante stadsbestemming

Onderneem de stedentrip van uw leven en laat het dagelijks bestaan even voor wat het is.

Flanders Hotel, in het historisch hart van Brugge, vormt de ideale basis vanwaar u juist dat kunt doen, in alle comfort en met onze hulp. De 50 elegante en modern uitgeruste kamers bieden onze gasten een echt ‘thuis van huis’. De hotelfaciliteiten staan in voor aangenaam genieten, zoals bijvoorbeeld het verwarmd binnenzwembad, de historische salon & bar en het dagelijks, heerlijk warm en koud ontbijt. Onze ware gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn zonder weerga en verzekeren u ervan dat naast de accommodatie en faciliteiten, ook onze dienstverlening vier sterren verdient.

 

Boek nu voor de festival periode en krijg 10% korting  bij vermelding van de actie code RAZOR16

Recente Posts