Timing : 13/11/2016  16:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Aktie
Regisseur : Geoff Redknap
Duur : 104 min
Taal :  Engels
Ondertitels : Geen
Trailer : Bekijk de trailer
 tg-logo  Koop Uw Tickets Online

Bob is een Canadese veertiger die kort na de geboorte van zijn dochter Eva het vaderschap inleverde en met de noorderzon vertrok. Maar als de jaren voorbij gaan kan Bob het niet laten om de banden terug aan te halen en daar heeft hij een meer dan bijzondere reden voor. Terwijl Darlene het onhandelbaar gedrag van Eva niet begrijpt en Eva de bemoeizucht van haar veel te lang afwezige vader niet kan harden, is het toch Bob die haar als enige kan helpen. Wanneer Eva verdwijnt zet hij alles, inclusief zijn grootste geheim, op het spel om haar terug te vinden.
Wie bij ‘The Unseen’ een remake van ‘The Invisible Man’ verwacht, is er aan voor de moeite. De film brengt het verhaal van een verscheurd gezin dat na jaren een reden vindt om de relaties terug aan te sterken. Waar dit een ietwat saaie of droge film had kunnen opleveren, maakt schrijver-regisseur Geoff Redknap handig gebruik van onzichtbaarheid als fantastisch element om het verhaal beeldende kracht bij te zetten. Een behendigheid binnen het fantastische is niet verwonderlijk als je weet dat Redknapp vooral werkzaam is als make-up artist en bekend staat voor films als ‘Star Trek Beyond’, ‘The Cabin in the Woods’, ‘Deadpool’, ‘Sucker Punch’ en Tv-reeksen als ‘The X-Files’, ‘The Walking Dead’ en ‘Masters of Horror’.

Recente Posts