Timing : 13/11/2016  22:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Horror
Regisseur : Adam Tsuei
Duur : 110 min
Taal : https://i0.wp.com/www.billybop.be/rrfff/_db/Flags/ws.gif?w=1170 Mandarijns
Ondertitels :  Engels
Trailer : Bekijk de trailer
 tg-logo Koop Uw Tickets Online
Gast : ADAM TSUEI

Een huismuis met te veel vrije tijd (Simon Yam) vindt het leuk om de bewoners van zijn appartementsgebouw te bespieden. Hun levens zijn allesbehalve alledaags. Zo is één van zijn huurders een jonge nerd die zichzelf overtuigd heeft over superkrachten te beschikken. Een ander toont dan weer een ongezonde interesse in het leven van zijn minderjarige dochter. En dan is er nog de mysterieuze Yingru, een dame in het wit wiens onbevlekte verschijning haaks staat op de gruwelpraktijken die ze uitvoert in haar martelkamer. De schending van privacy gaat nog wat verder wanneer de huisbaas ook actief begint in te grijpen in de levens van zijn bewoners en ze tegen elkaar uitspeelt om zichzelf te ‘bevrijden’ van beperkingen.
Een beetje martelpraktijken, niet-functioneel naakt, en een gitzwarte komische flair sieren ‘The Tenants Downstairs’, een film die openlijk zijn perverse aard omarmt en kijkers uitnodigt hetzelfde te doen. Debuterend regisseur Adam Tsuei mixt allusies naar de meer extreme Aziatische films met artistiek camerawerk en klassieke muziek. Zin om in te checken in het vreemdste en wreedste appartementencomplex van Taiwan?

Recente Posts