Timing : 10/11/2016  20:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Fantasy
Regisseur : Bobby Miller
Duur : 81 min
Taal :  Engels
Ondertitels :  Nederlands
 tg-logo Koop Uw Tickets Online

In een tijd waarin een gezonde geest in een gezond lichaam meer dan ooit een levensvisie is voor velen, neemt de recent gedumpte Paul een belangrijke beslissing. Hij sluit zich aan bij ‘Let’s Get Pure’ voor een cursus van een paar dagen om met zichzelf en z’n omgeving in het reine te komen. Maar al vlug blijkt dat er meer in Paul zit dan een portie vergif en traumatische ervaringen, en dat wil er allemaal uit.
Bobby Miller speelt met z’n eerste film, ‘The Master Cleanse’, handig in op de hype om zuiverder te leven. Detoxen krijgt dankzij hem plots een totaal nieuwe betekenis wat ons de kans biedt om Razor Reel 2016 met een sterke Fantasy Film te openen. In de hoofdrol herken je zonder twijfel Johnny Galecki uit ‘The Big Bang Theory’. Verder zullen ook Anjelica Huston (‘Adam’s Family’), Kyle Gallner (‘The Haunting in Connecticut’, ‘Beautiful Creatures’) en Oliver Platt (‘Lake Placid’) aan genre kenners niet vreemd voorkomen.

Recente Posts