Timing : 10/11/2016  00:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Horror
Regisseur : Sean Byrne
Duur : 90 min
Taal :  Engels
Ondertitels :  Nederlands
 tg-logo Koop uw tickets online

In ‘The Devil’s Candy’ maken we kennis met Jesse Hellman, een ietwat excentrieke schilder die vooral bezig is met de eindjes aan elkaar te knopen. Maar daar komt plots verandering in wanneer hij en zijn gezin voor geen geld een Texaans droomhuis op de kop kunnen tikken. De schilderkunsten van Jesse gaan er geweldig op vooruit en er ontstaat al snel een ongebruikelijke interesse voor zijn wel heel aparte schilderijen. Maar alles heeft z’n prijs, ook het geluk van deze jonge familie.
Na zijn entree op Razor Reel in 2010 met ‘The loved Ones’ komt deze Tasmanian Devil opnieuw op de proppen met een klein meesterwerk. ‘The Devil’s Candy’ is de tweede film van Sean Byrne en opnieuw weet hij ons te verassen en, jawel, ook te bekoren. Met een midnightscreening na de openingsfilm krijgt ‘The Devil’s Candy’ meteen een speciale plaats op het Razor Reel programma. Ethan Embry (Jesse Hellman) kennen we nog van ‘The Guest’ en ‘Cheap Thrills’, twee films die het niet slecht deden in het festivalcircuit en waarmee Embry naam maakte als genreacteur. Let ook op de jonge Kiara Glasco die als dochter Zoey een veelbelovende acteerprestatie laat optekenen.

Recente Posts