Timing : 11/11/2016  00:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Horror
Regisseur : Justin M. Seaman
Duur : 96 min
Taal :  Engels
Ondertitels : Geen
Trailer : Bekijk de trailer
 tg-logo  Koop Uw Ticket Online

Een groepje tieners trekt er op uit om een optreden van hun favoriete rockgroep bij te wonen. Onderweg maken ze een tussenstop. In het midden van een afgelegen weide staat een godvergeten schuur. Door aan te kloppen wekken ze onbedoeld de duistere bewoners van ‘The Barn’: De Boeman, een moordzuchtige mijnwerker gewapend met houweel, Hallowed Jack, bewaker van het pompoenenveld, en de vleesgeworden vogelverschrikker, Candycorn Scarecrow! Helen’s Valley, het nabijgelegen stadje dat volop Halloween viert, zal het geweten hebben …
Een creature feature waarbij fans van old school horror hun hart zullen kunnen ophalen en een gegarandeerde crowdpleaser bij een publiek dat uit is op een top ‘midnight movie’. Justin Seaman bewijst dat je geen monsterbudget nodig hebt om een zalige retro horrorfilm op touw te zetten, zolang je maar genoeg passie hebt voor het genre. Dat ‘The Barn’ ook nog eens de moeite doet om zijn monsters van uitgekiende achtergrondverhalen te voorzien, maakt het feest helemaal compleet.

KORTFILM VOOR FILM: THE BABYSITTER MURDERS

Directed by Ryan Spindell- USA- Horror/Comedy- 22’00

Een babysitter is helemaal alleen thuis. Uit een nabijgelegen instelling ontsnapt een psychopaat. We weten hoe dit verhaal zal aflopen … Of toch niet?

Recente Posts