Timing : 11/11/2016  18:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Drama
Regisseur : John Carchietta
Duur : 88 min
Taal :  Engels
Ondertitels :  Nederlands
Trailer : Bekijk de trailer
 tg-logo  Koop Uw Ticket Online

Een middelbare schoolromance waar een hoek af is, dat is Teenage Cocktail, het regiedebuut van John Carchietta. De ietwat timide Annie (Nichole Bloom) valt als een blok voor de ruimdenkende Jules (Fabianne Therese). Erop gebrand om een doorsnee, provinciaal Amerikaans leventje in te ruilen voor de belofte van grootstedelijke glamour ambieert Jules een danscarrière in New York. Daar heb je geld voor nodig en, zich nogal goed in haar vel voelend, ziet Jules echt geen kwaad in de wereld van online ‘webcam modeling’. Het duurt niet lang voordat ze samen met Annie een eerder pikante naschoolse special opvoert, wat de aandacht van de directie maar ook een seksueel gefrustreerde buurman niet ontgaat.
In Teenage Cocktail wordt met vuur gespeeld, maar nooit op een gratuite manier. De emotionele overrompeling van een eerste liefde tijdens de tienerjaren is getrouw neergezet door straffe actrices in een film die succesvol flirt met thriller, romance en drama – een mix van elementen die zich net als in de beste cocktail verrassend laat smaken.

KORTFILM VOOR FILM: PIGSKIN

Pigskin Directed by Jake Hammond- USA- Horror- 14’00

Cheerleader Laurie zou maar wat graag ingaan op de avances van Glenn maar een laag zelfbeeld brengt de vleeswording van innerlijke demonen met zich mee.

Recente Posts