Timing : 15/11/2016  18:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Thriller, Sci – Fi
Regisseur : Steven Shainberg
Duur : 102 min
Taal :  Engels
Ondertitels :  Nederlands
Trailer : Bekijk de trailer
 tg-logo  Koop Uw Tickets Online

Renee Morgan (Noomi Rapace) is een alleenstaande moeder met een zoontje van twaalf. Ze wonen in een rustige wijk waar niets speciaals gebeurt, maar wat Evan en Renee niet weten is dat ze continu in de gaten gehouden worden. Als Renee motorpech heeft tijdens de dagelijkse boodschappen, wordt ze op gewelddadige manier ontvoerd. Een dag later wordt ze wakker in een anoniem labo waar ze haar ondervragen over haar medisch verleden. Al vlug blijkt dat er in deze doodgewone dame grotere krachten schuilen dan ze zelf ooit kon vermoeden.
Noomi Rapace kennen we nog van ‘Prometheus’ en ‘The Drop’ maar ook van de Scandinavische ‘Millennium’-films. Met ‘Rupture’ gaat ze weer de sci-fi toer op en dat zien we uiteraard graag. Naast Rapace kan je ook Peter Stormare (’22 Jump Street’, ‘Hansel & Gretel: Witch Hunters’), Michael Chiklis (‘Fantastic Four’, ‘American Horror Story’) en Percy Hynes White (‘A Christmas Horror Story’, ‘Night at the Museum 3’) zien.

Recente Posts