Timing : 12/11/2016  20:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Thriller
Regisseur : Carles Torrens
Duur : 90 min
Taal :  Engels
Ondertitels :  Nederlands
  tg-logo Koop Uw Tickets Online

Hoe ver zou je gaan voor liefde? Seth, een werknemer in een dierenasiel, loopt op een dag een oude vlam tegen het lijf. Ze hebben nog samen op school gezeten en dat blijkt voor Seth voldoende motivatie om haar aan te spreken. De eerste pogingen tot toenadering worden echter vakkundig afgewezen door Holly (Ksenia Solo). Toch wil Seth zijn gevoelens niet zomaar opbergen. Hij kidnapt Holly, sluit haar op in een kooi onder het dierenasiel waar hij werkt en wil haar ‘heropvoeden’ tot liefhebbende echtgenote. Helaas voor Seth is Holly niet meer het schoolmeisje van zoveel jaar terug en heeft ze meer dan één verrassing in petto voor Seth …
Dominic Monaghan (‘The Lord Of The Rings’, ‘Lost’) en Ksenia Solo (‘Black Swan’, ‘Lost Girl’) zijn de hoofdrolspelers in deze nieuwe film van regisseur Carles Torrens (‘Apartment 143’) naar een scenario van Jeremy Slater (‘The Lazarus Effect’, ‘Fantastic Four’) over de liefde. Hoewel het een rollercoaster is van thrills, scares en jumps brengt ‘Pet’ vooral een donker liefdesverhaal verpakt als psychologische thriller.

 

KORTFILM VOOR FILM: AN ELDRITCH PLACE

Directed by Julien Jauniaux- Belgium- Fantasy/Horror- 16’30”

Wanneer Abdel beslist om nachtwaker te worden van Francis ontdekt hij zijn duistere geheim in dit Lovecraftiaans mysterie.

Recente Posts