Timing : 12/11/2016  00:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Sharp Focus
Genre : Horror
Regisseur : Sevé Schelenz
Duur : 95 min
Taal :  Engels
Ondertitels : Geen
Trailer : Bekijk de trailer
 tg-logo  Koop Uw Tickets Online
Gast : SÉVE SCHELENZ & LISA DEVITA

‘Peelers’ van Sevé Schelenz is de ButRR selectie voor dit jaar. Een film die samen met het BUT festival uit Breda gekozen werd en waarbij we dus wederom de grenzen van het fatsoen aftasten. Blue Jean is de eigenares van een nachtclub annex striptease bar die ze met de grootste zorg probeert uit te baten. Wanneer enkele lokale mijnwerkers naar de bar komen om hun weekend te vieren lijkt het aanvankelijk nog dat dit de zaken ten goede gaat komen maar wanneer één van de gasten misselijk wordt, zijn we vertrokken voor een rondje op creatieve wijze zombies om zeep helpen.
‘Peelers’ heeft alles in huis om je te vermaken: zombies, cowboys, naakte strippers en over-the-top special effects die voor een keer niet uit de computer rollen. Niet voor de meerwaardezoeker, maar wel voor iedereen die volmondig en enthousiast ‘ja’ zegt op de vraag : “Mag het een beetje meer zijn?”

 

KORTFILM VOOR FILM: CURED

Directed by Erik England, Jesse Burks- USA- Horror- 9’33”

Een bezeten vrouw wordt de operatiekamer ingereden wachtend op een exorcisme. Dr. Berryman is klaar voor de ingreep.

Recente Posts