HUGO

Directed by Theo Pavlou- UK- Drama/Fantasy- 11’47”

Hugo schaamt zich diep voor zijn bijzonder lange vingers, al lenen ze zich perfect tot zijn schaduwspel. Kan hij met schimmen het hart van zijn geliefde schaken?

DAWN OF THE DEAF

Directed by Rob Savage- UK- Horror/Sci-Fi- 11’52”

Een sonische pulsa e weergalmt doorheen het land en transformeert iedereen binnen gehoorsafstand in vraatzuchtige zombies. Enkel de Doven overleven.

OLIVIA

Directed by Alessandro Izzo- Italy- Drama/Sci-Fi- 8’04”

Een klein meisje in een dystopische toekomst is tot veel bereid om haar enige compagnon op te lappen.

THE FIVE WIVES AND LIVES OF MELVYN PFFERBERG

Directed by Damian Samuels- UK- Romance/Comedy/Sci-Fi – 16’56”

Melvyn, die gedumpt werd op zijn trouwdag, vraagt zich af hoe hij de ware liefde kan vinden. Op televisie ziet hij een advertentie voor een gadget dat romantisch succes garandeert: de Cupidatron.

VARDOGER

Directed by Ludovic De Gaillande- France- Thriller- 14’20”

Parijs wordt geterorriseerd door een bloederige moordenaar. Henrik wordt tijdens een wandeling achtervolgd door een mysterieus silhouet. De nachtmerrie begint.

DOWN TO THE WIRE

Directed by Juan Carlos Mostaza- Spain- Animation- 12’23”

Ergens in een wereld, bewoond wordt door mensen gemaakt van draad, arriveert een vreemdeling in een spookstad waar de enige bewoners een man en zijn dochter zijn.

THE PROBLEMLESS ANONYMOUS

Directed by Gary Roberts- UK- Sci-Fi/ Black Comedy- 13’45”

Ivan scoort op vlak van perfec e zeer hoog. Helaas is perfec e illegaal in deze wereld en de wet stelt dat hij naar een privéziekenhuis moet om hem onperfect te maken.

THE INCREDIBLE TALE OF THE INCREDIBLE WOMAN-SPIDER

Directed by Pablo Guirado- France- Fantasy/Horror- 17’21”

Wanneer een jonge, wanhopige man ’s nachts doorheen de verlaten straten dwaalt, ziet hij een poster aan de muur van een bar hangen voor de bizarre show van ‘The Incredible Woman-Spider’.

Recente Posts