Timing : 11/11/2016  22:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Young Blood Competition
Genre : Thriller
Regisseur : Dan Pringle
Duur : 120 min
Taal :  Engels
Ondertitels : Geen
Trailer : Bekijk de trailer
 tg-logo  Koop Uw Tickets Online
Gast : DAN PRINGLE & ADAM J MERRIFELD & ZIAD ABAZA

Salah is een jonge kerel met een droom. Terwijl zijn vader een groezelige Kebab shop runt in het hartje van de uitgangsbuurt, werkt Salah keihard aan zijn studies om een toekomst te verzekeren en uit de vicieuze cirkel te geraken die hij en zijn lotgenoten delen. Helaas treft het noodlot Salah wanneer z’n vader doodgeslagen wordt door enkele bezopen Britse tieners. In paniek belt hij de politie maar deze heeft geen tijd voor hem en zo wordt de rassenstrijd, discriminatie en ongelijkheid die hij wou ontvluchten terug een deel van zijn leven. Als hij korte tijd daarna één van de daders vrij ziet rondlopen, slaan alle stoppen door bij Salah en wordt hij al vlug de Sweeney Todd van de buurt.
‘K-shop’ van Dan Pringle is een hedendaagse mix van Sweeney Todd, kannibalen- , wraak- en vigilante films doorspekt met een vleugje donkere humor van Britse makelij. Eén van de ontdekkingen in het genrefilm gebeuren die je moet gezien hebben op Razor Reel dit jaar.

Recente Posts