Timing : 14/11/2016  16:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Thriller
Regisseur : Patrick Rea
Duur : 100 min
Taal :  Engels
Ondertitels : Geen
 tg-logo Koop uw ticket online

Diana is nogal avontuurlijk aangelegd en overtuigt haar vriend Sean om er samen met haar een paar dagen op uit te trekken en te gaan kamperen. De bosexcursie vormt voor Diana de ideale gelegenheid om haar geheimpje aan Sean te vertellen. Maar de eerste nacht loopt het al mis wanneer een groepje uitgelaten, dronken macho’s de rust in het bos verstoort. Hoewel het jonge koppel niet is opgezet met de lawaaimakers begint hun ellende pas. Al vlug lijkt iets onbekends zich van hen meester te maken waarbij haast niemand gespaard blijft. Terwijl Diana en Sean zich bang schuilhouden in hun tent, krijgen ze plots gezelschap van een gewonde man die hoopt te kunnen rekenen op hun hulp. Beetje bij beetje probeert het trio duidelijkheid te scheppen over wat ze net zagen. Fiona Dourif (dochter van Brad Dourif) konden we in 2013 al aan het werk zien op het RRFFF in de film ‘Curse of Chucky’. Nu keert ze terug in de eerste prent van Patrick Rea, een regisseur die de voorbije 15 jaar ogenschijnlijk nooit stil zat, maar met ‘Enclosure’ pas z’n eerste volwaardige langspeler aflevert. Een creature feature waarbij ‘boomknuffelen’ een nieuwe dimensie krijgt.

Recente Posts