Timing : 13/11/2016  20:00
Locatie : Cine Liberty
Kuiperstraat 23
8000 Brugge
(Cinema Zwart Huis)
Filmsectie : Fantastic Scope
Genre : Horror Komedie
Regisseur : Nikias Chryssos
Duur : 85 min
Taal :  Duits
Ondertitels :  Nederlands
 tg-logo Koop Uw Ticket Online
Gast : NIKIAS CHRYSSOS & OONA VON MAYDELL

Pit Bukowski, die we nog kennen als de protagonist van ‘Der Samurai’ (RRFFF 2014) is terug van de partij op Razor Reel in ‘Der Bunker’, een Duitse donkere komedie. ‘Der Bunker’ heeft helemaal niets te maken met WO II, Hitler of Nazisme maar des te meer met ‘Aliens’, Het Higgs-deeltje en gekke Duitsers. En vooraleer je vermoeid begint te geeuwen: jawel, Duitsers bezitten wel degelijk over een goed gevoel voor humor.
Een student is op zoek naar een rustige werkplek om z’n thesis af te ronden en huurt een kamertje op het platteland bij een ietwat gesloten familie. Aangekomen ter plaatse blijkt hij over te weinig geld te beschikken om aan de huurvoorwaarden te voldoen maar voor alles is een oplossing te vinden. Als bijna afgestudeerde student beschikt hij over de nodige capaciteiten om Klaus, de zoon van de familie, wat bijles te geven. Helaas voor de student is Klaus niet al te snel van begrip en lijkt de vrouw des huizes ook nog een speciale opdracht voor hem te hebben waardoor het afwerken van z’n thesis al vlug geen prioriteit meer vormt.

 

KORTFILM VOOR FILM: AN ARM’S LENGTH

Directed by Max Weiland- UK- Black Comedy- 10’00

Leonard, een Joodse jongen, zit gevangen tussen zijn verlangen naar vrijheid en de intense moederliefde.

Recente Posts