In 1999 zorgden twee jonge regisseurs voor een verrassing van formaat door met een low-budget horrorfilm ‘THE BLAIR WITCH PROJECT’ 250 miljoen dollar te verdienen. De als documentaire gedraaide griezelfilm toonde opnames van studenten in de Amerikaanse staat Maryland, die het mysterie van de Blair Witch wilden oplossen, maar dan spoorloos verdwenen. Een jaar later, in 2000, werd de heksenjacht voortgezet met ‘BOOK OF SHADOWS: BLAIR WITCH 2″.

Het derde deel speelt zich twintig jaar na de mysterische verdwijning af. Een nieuwe groep studenten begint een zoektocht naar de BLAIR WITCH!

In samenwerking met BELGA FILMS mogen wij 10 tickets wegschenken voor de nieuwe BLAIR WITCH die op 21 september 2016 in de bioscoopzaal verschijnt!

Wil je kans maken op een ticket? Mail dan als de bliksem uw contactgegevens (naam, adres, e-mail,…) door naar contest@razorreel.be en geef een antwoord op volgende vraag: “Wie is de regisseur van de nieuwste BLAIR WITCH”?

De winnaars worden in de week van 21 september 2016 op de hoogte gebracht!

Kan je niet wachten tot de bioscooprelease? Bekijk dan nu al de trailer via https://youtu.be/1kBuYTvatCo

Veel BLAIR WITCH plezier!

Recente Posts